Единадесет причини да заминете на круиз

cruiseЩом четете тези изречения сте на прав път да разберете голяма част значителни за туриста отговори, като без съмнение ще доставят дълги спомени, стотици незабравими снимки и ще Ви превърнат в заклет привърженик на презокеанските пътувания.

1. Стойност – една цена, много услуги. Заплащате веднъж и ще получите настаняване, пълен пансион на борда, забавления, опция за спортни мероприятия и професионална анимация. Цената, която бихте заплатили посещавайки дестинациите по маршрута разделено, със сигурност щеше да надвиши тази на презокеанското пътуване.

2. Кухня – огромно разнообразие – от гурме предложения до бургери, от разнообразни и обилни бюфети до файн дайнинг.

3. Разновидности – над сто и петдесет круизни кораба и повече от хиляда и осемстотин пристана. Разнообразни възможности и подбор от курорти за всеки сезон.

4. Забавления – екскурзия в пристаните, съвременни SPA центрове, басейни за релакс, вечерни шоу програми, спорт, много музика и клубове.

5. Бързо и лесно е! Всичко във връзка с пътуването би могло да е уредено от Вашия агент. За Вас остава мъчната цел да се наслаждавате.

6. Напълно нови хоризонти – заспивате в една точка на света и ставате в съвсем друга. Всеки един ден вие сте на чисто ново местенце.

7. Семейство – за всеки член от фамилията е помислено. Много възможности за забавления за дечица от различни възрастови групи.

8. Глезотийки – без значение от финансите, круизните организации предлагат на гостите си добро обслужване 24 .

9. Задоволство – безспорен факт е, че пасажерите на круизни пътувания са най-доволни от своите изживявания в сравнение с други възможности за екскурзия. Един факт без съмнение е, че голяма част от пътниците започват да планират идната си дестинация още докато са на борда на круизния кораб.

10. Безопасност – чудесно научени екипажи, охрана на круизния кораб, най-модерна навигационна и комуникационна технология.

11. Реално при презокеанските пътешествия задължително е на лице и още нещичко, което е отвъд традиционните десет – всеки го намира самостоятелно.

Разгледайте сайта ни: круизи промоции

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *