Кажи ми точно какви обувки има годеника ти, за да ти подскажа какъв точно е по душа

sportswearНаясно ли сте, че обувката не е само израз на стил и показност. Тя е в състояние много да разкрие за собственика си. Според някои психолози дори формата на износената обувка може спокойно да ни информира много повечко за стопанина, отколкото самите думи споделени на първа среща.

Както по качеството на материали и марката обувки, да научите за социалното положение и статуса на господина отсреща, бихте могли да научите и от модела.

Маратонки за мъже – това е обувката на абсолютно всеки себе уважаващ се господин.

А в този случай реално не коментираме мъжа, позволяващ си да обуе маратонки, за да замине в офиса на работа, а за онзи който всяка сутрин се грижи за здравето и тонуса си.

Спортни кецове – безсъмнено това е една класическа спортна обувка, като освен приятна е доста желана от всички. Такава обувка би могло да притежава почти всеки господин, поне за ползване в свободното време.

Стилни кожени обувки – това са обувките на биснесменът или деловият мачо. Ако Вашият човек има точно такива обувки или пък вдига летвата още по-високо с оригинални модели от кожа на крокодил, то значи срещу Вас имате индивид от силния пол, който е наистина претенциозен.

Обувки за туризъм – определено тази е обувката мечта на съвременния авантюрист. В случай, че познавате мъже, който в 70% от живота си употребяват такива обувки за туризъм, то в такъв случай си падате и по любител на природата и даже еко защитник.

Мокасини – господата, които държат на класика и комфорт, притежават тези обувки. Подобни господа обичат срещи с приятели, социалния живот и често са душата на компанията.

Още детайли: http://sportnibg.net/top/index.php?route=product/category&path=24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *