Точно как да инсталираме надуващ се плувен басейн в двора?

Безспорно един от рентабилните и най-забавни начини да изживеете горещ летен уйкенд е да отпочивате или просто да прекарвате време в сглобяващ се басейн в двора ни. Възрастни и малчугани могат да се радват на хубави моменти и игри във водата.

Персонален басейн в двора вече не е невъзможна или тежка покупка, както преди години. Днес във всеки двор с достатъчно количество земя ще е възможно да се построи сглобяващ се басейн за плуване.

inflatable pool

 

С просто подготвяне, няколко ключови аксесоари и голяма част идеи за интересни занимания, сглобяемият басейн за плуване е възможно да стане в едно неповторимо събитие за семейството. Тези, които желаят да се възползват оптимално от басейните за плуване биха могли да научат елементарна методика за сглобяване, като могат да следват всеки един път:

Решете за мястото на надуваемия басейн
За да монтирате своя плувен басейн, подберете чиста и значително далечна площ от растителност и дървета.

Подготовка на повърхнината
Басейнът е необходимо да е сложен върху равна повърхност, с цел запазване качеството и да притежава равномерна дълбочина . Ще е възможно да трябва да изравнявате земята, да премахнете камъните и т.н. Добър избор е да сложите пласт пясък, за да надуете надуваем басейн.

Подредете структурата на надуваемия басейн, над подовото покритие
Наредете плувния басейн върху брезент. Избирайки коректното място и разгънете точно преди да го надуете.

Напомпайте страните на плувния басейн
Надуйте стените на плувния басейн с надуваема помпа.

Напълване на надуваемия басейн
Ползвайте маркуча в градината и включете крана: изчакайте докато се напълни, което е възможно да коства доста дреме.

Правилно е да изпълните плувния басейн на рано сутрин.
По този конкретен вариант слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е присъща за втората част на деня. Ако водата още е студена, добавете в нея малко на брой кофи много топла вода за бързо покачване на топлината.

Монтиране на аксесоари
Ако случайно в басейния комплект е на разположение филтър, бихте могли да монтирате успоредно запълването на басейна и инфузията. Точно след това да се добавят абсолютно всички други елементи към плувния басейн: стълбичката за достъп, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

Когато надуваемият басейн е надут, остава само да облечете бански костюм и да се обречете на веселието от къпането в домашни условия!

За повече информация: кликни тук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *